Eivind Molvær

Kontaktinformasjon

Det beste Eivind vet med jobben sin, er når han kan løse problemer ved hjelp av design – og dermed gjøre livet enklere for folk; kunder og kundens kunder.
Eivind Molvær

Eivind er senior designer her i Netlife Research. Han har sansen for å løse problemer og gjøre livet enklere for folk på nett, ved hjelp av helhetlig og brukervennlig design. Utdanningen ved Central St. Martins har gitt han en konseptuell tilnærming til design, og han mener gode idéer lever lengst. Arbeidet hans har vært publisert og utstilt i flere land.

Prosjekter og erfaring

Entra ASA (2014)
Grafisk design og interaksjondesign hos Commando Group. I samarbeid med Kodebyraaet vant vi oppdraget om nye nettsider for Entra. Vi leverte en nettside med skreddersydd CMS, og en rekke API’er som i stor grad forenklet innholdsproduksjon for kunden.
AFF (Administrativt Forskningsfond) (2013)
Grafisk design hos Commando Group. AFF er Nordens fremste leverandør av lederutdanning. Vi utviklet et nettsted som tydeliggjorde AFF som en vital aktør og digitaliserte en rekke prosesser som tidligere hadde gått via papir.
Krohn Interiørarkitekter (2012)
Visuell identitet for web og trykksaker hos Commando Group. Identiteten har siden blitt publisert i flere bøker, magasiner og nettsider.
Form/Funk (2012)
Visuell identitet for web til kontormøbelforhandleren Form/Funk.
Kirkelig Kulturverksted (2011)
Merkevare og visuell identitet for web. Et komplett redesign av plateselskapet Kirkelig Kulturverksted og event-lokalet Kulturkirken Jakob.
Universitetet i Nordland (2011)
Visuell identitet for web. To høyskoler i Bodø slo seg sammen for å bli universitet. Vi utviklet en designmanual som tydelig skilte seg ut fra andre universiteter.
Home Made London (2009)
Identitet og grafisk design. Identitet og grafisk design for en eksklusiv leverandør av kreative kurs i Londons vestkant, i samarbeid med DNA of Design.
London Design Festival (2009)
Grafisk design for London Design Festival sine nettsider i samarbeid med Studio Raw og Pentagram. Nettstedet var tidlig ute med å tillate brukere (utstillere) å opprette og redigere egne profiler, noe som sparte kunden for mye arbeid.