Gerd Stilloff Løland

Kontaktinformasjon

Gerd liker å jobbe med det store bildet og de små detaljene samtidig. Det gjør hun på mesterlig vis som leder for kurs, konferanser og utdanning.

Gerd har jobbet med digitale brukeropplevelser i 20 år. Først som Head of Interactive i TV3, der hun fikk bryne seg på tekst-TV, mobilavstemninger og den første webstrategien til TV3. Deretter jobbet hun 14 år i Telenor, blant annet som kommunikasjonsansvarlig for Online-mailen, avdelingsleder for mobile innholdstjenester, prosjektdirektør, teamleder for kunderelasjoner hos Telenor Mobil, prosjektleder for Apple-lanseringene og som strategi- og markedssjef for det kundevennlige mobilselskapet Dipper.

De siste årene har hun jobbet som markedsdirektør i Questback. Der hadde hun ansvar for alle markedsaktiviteter og for fornying av merkevarestrategien samtidig som hun holdt i frokostmøter, kurs og konferanser.

Gerd drives av et engasjement for å skape inspirerende arenaer for faglig oppdatering og læring. Når hun ikke jobber med kurs og konferanser liker Gerd seg best i indre Telemark, uten strøm, mobildekning og innlagt vann. Da tar hun seg helt fri og kobler av.

Ellers kjenner du kanskje Gerd gjennom hennes alias @godservicenorge. På Instagram og Twitter deler hun gode serviceopplevelser fra hele landet.

Gerd har en bachelor i internasjonal markedsføring fra Norges markedshøyskole (BI).