← Tjenester

Brukertesting og ekspertevaluering

Funker nettstedet ditt?

Erfaringen som trengs

Norges fremst eksperter på brukeropplevelse hjelper deg med å velge metode og loser deg trygt gjennom oppdraget. Resultatet er konkrete råd om hvordan løsningen bør forbedres. Mer enn 5000 personer har vært innom våre labber i Oslo og Bergen de siste 15 årene. Resultatet er et fagmiljø som vet hva som funker. Vi tar frittstående evalueringsoppdrag og inkluderer selvsagt testing i alle prosjekter der vi lager nytt nettsted eller intranett.

Funker det du har?

En brukertest eller ekspertevaluering av dine eksisterende nettløsninger avdekker hva som bør endres. Trenger du et totalt redesign, eller bare forbedring av eksisterende løsning? Å jobbe med digitale flater handler om kontinuerlig forbedring. Amazon og Google tester hele dagen, hver dag. Deretter gjøres forbedringer basert på ny innsikt. Vi kan også hjelpe deg med å sette opp testmetodikk slik at du kan teste hele tiden, selv eller med vår hjelp.

Test underveis i utviklingen

Brukertester fungerer som kvalitetssikring underveis i et utviklingsløp. Dersom du tester før siden er ferdig utviklet og lansert, har du tid til å rette på eventuelle problemer i god tid før lansering.

Hvor bra er dine nettsider?

Ta kontakt for å diskutere hvilken metode som passer best for deg.