← Tjenester

Digitale tjenester

Design, interaksjon og konsept som funker.

Stadig oftere ser vi at brukerne og bedrifter trenger digitale tjenester i stedet for det gode gamle nettstedet eller intranettet. 

Det kan være en app for å få oversikt over økonomien, en brukervennlig løsning for å søke om barnehageplass, en kalkulator for å regne ut karaktersnittet eller kanskje du også trenger hjelp til å finne ut hva det skal være?

Vi jobber med alt fra avanserte regnskapssystem til oppstartsselskap og større bedrifter som lager digitale tjenester som kan velte en bransje. 

Brukeropplevelse, knallhard prioritering av funksjoner og kontinuerlig testing av løsningen mot sluttbrukere er mantraet her også. Dette gjør vi ofte i enda tettere samarbeid med kunden enn i et vanlig nettstedsprosjekt. Vi sitter sammen i et team og deler også gjerne risikoen og gevinsten når det er mulig.

Slik lager vi digitale tjenester som funker

  • Finner ut hva brukerne egentlig trenger og lager brukerreisen
  • Kjører kreative prosesser for å klekke ut de gode ideene
  • Lager konsept og bidrar mer enn gjerne med navn og merkevareprosess
  • Lanserer heller for tidlig og ofte, enn for sent. Kall det gjerne Lean
  • Jobber tett med utviklere for å lage interaksjonsdesign som funker

Med andre ord kan vi hjelpe deg med stort sett alt fra innledende analyse og arbeid med brukerinnsikt, via konseptskisser og grafisk design, til operativt og strategisk arbeid med forvaltning av tjenesten. Vi tar også vår egen medisin og har laget produktet Task Analytics som måler om folk får gjort det de kom for på nettsteder.

Ny digital tjeneste?

Kontakt oss for å diskutere tjenesten