← Tjenester

Innhold

Få det viktige innholdet til å blomstre.

Det viktigste må frem

I Netlife Research har vi noen av landets flinkeste innholdseksperter. Vår filosofi er enkel: Innholdet ditt har en jobb å gjøre. Gode nettsteder er slanke, målrettede og effektive. Sider som ikke tjener et formål, må bort. Vi luker i overgrodde nettsteder og får det viktige innholdet til å blomstre. Samtidig må nettstedet fungere i en større sammenheng. Sosiale medier og andre distribusjonskanaler må utnyttes på smarte måter.

Hjelp til å rydde

Vi hjelper våre kunder å gjøre ryddejobben skikkelig. Innholdsarbeidet forankres i strategi og kartlegging av brukerbehov. Så finner vi ut hvilke sider som bør prioriteres. Viktige sider utformes slik at de er lette å forstå, enkle å finne - både for brukere og søkemotorer. Innholdsarbeidet må treffe viktige målgrupper og speile din identitet. Derfor er stil og tone noe vi brenner for: Kommunikasjonen blir mer effektiv når man snakker til hjertet.

Organisering av innholdsarbeidet

En god innholdsstrategi skal svare på brukernes oppgaver, og være et verktøy som realiserer bedriftens mål og strategier. Men uten god innholdsforvaltning vil selv den beste nettsiden forvitre. Derfor er vi opptatt av å utvikle kundens kompetanse, utfordre organisasjonsmodellen og plassere innholdet inn i en strategisk sammenheng. Arbeidet vårt skal skape resultater og verdier over tid.

Gjør innholdet jobben?

Kontakt oss, så finner vi ut av det.